Pesu pesemine

Pesu pesemise teenust pakume kõigile, nii ettevõtetele kui eraisikutele.
Kõigepealt sorteerime pesu, eemaldame plekid ja seejärel valime õige pesuprogrammi. Pärast pesu pesemist sorteerime selle uuesti ja paneme õige temperatuuriga kuivatisse. Kui pesu on kuiv, siis triigime ja pakime.
Kui teil aga ei ole aega pesu meile ise kohale tuua, saate tellida meie pesutaksi. Sellega hoiate kokku oma aega ja energiat. Toome puhta pesu teile ära just sinna, kuhu soovite. Tutvuge meie tingimustega siin.
pesu-pesemine

Selvepesula

selvepesula

Selvepesulas saate oma pesu ise ära pesta. Vajadusel saab küsida nõu meie tublide töötajate käest, kuidas ja mis programmiga on mõistlik pesu pesta. Samuti on selvepesulas pesemine soodsam kui kasutada pesu pesemise teenust.

Vaipade puhastus

vaipade-puhastus

Puhastame vaipu suurusega kuni 3×4 m2.
Kui teil pole aega vaipa meile tuua või puhas vaip meie juurest koju viia, siis tellige meie pesutaksi. Hoiate sellega oma aega kokku ja saate mugavalt puhta vaiba kätte just seal, kus soovite.

Pesutaksi

pesutaksi

Kui teil ei ole võimalik või pole aega tuua oma pesu meile, siis tellige pesutaksi. Tuleme teie mustale pesule ja vaipadele ise järele ja pärast toome kõik puhtana tagasi

Ühe otsa taksisõit Tartu linna piires on 6.00€.
Tartu linnast väljapoole tellides maksab pesutaksi sõidukilomeeter 50 senti.